torsdag 14 februari 2008

Karl, Pochahontas och pokerpengarna


Carl skräms
Hej och hå.

Ja jag måste faktiskt erkänna att jag är avundsjuk på Hugo och Carl som kan gå ut och dricka öl med Karl, Graeme och Hayden. Karl har vi ju redan nämnt; en klantig kille som screwar upp allt helt enkelt. I förgående post av Hugo nämns ett brev där en viss Lorenzo förbjuds i samtliga hostel. Detta hade lika gärna kunnat vara Karl, för han är så jävla klantig. Han har dyslexi, dyslexi fast med siffror (vad det nu heter), han är ständigt full och han är en mytoman. Carl B här berättade precis en fantastisk historia som Karl drog igår natt.

Hemma i Australien hade Karl varit en riktig fixare, han hade ordnat med både det ena och det andra. Och förutom att ha skickat tolvhundra amerikanska soldater för att storma sin kompis hostel i Alaska, hade han anordnat en enorm pokertävling där insatsen var 10 000 dollar och vinstsumman 3 000 000 (!!!!!!!!!!!) dollar.
Vid ett bord (finalbordet förmodat) hade Karl slagit ut en italienare som blivit så upprörd att han dragit fram en pistol och riktat den mot just klant-Karl. Som tur var hade någon slängt sig likt John Smith framför Pochahontas och stoppat kulan! Kulan gjorde tyvärr killen, för det var en kille, förlamad från benen och nedåt - och då tyckte han inte att det var värt att leva så han fick sin "life support" cuttad. Lite oklart det där men så var det tydligen.
Givetvis så blev stämningen vid bordet körd i botten varpå samtliga deltagande (utom Karl, för han blev ju nästan skjuten) drog sig ur! Karl fick alltså 3 000 000 dollar! Man kan ju dock förstå att han inte riktigt kände sig förtjänt av pengarna så han skänkte helt enkelt allting till den döde killens fru.

Karl - en riktigt bra kille.

2 kommentarer:

Emilio sa...

keep up the storytelling! ni verkar ju ha kul hursomhelst! be safe

Anonym sa...

Skön kille verkar helt väck ju